FAT*Unicorns en 

Educatie

De FAT*Unicorns hebben wat met onderwijs. Niet gek natuurlijk; hoe FAT* is het om leren door middel van waanzinnige verhalen aantrekkelijker te maken voor kids en tieners?

Wie zijn je al

voorgegaan?

 

 

We zijn trots dat educatieve uitgeverij Malmberg (onderdeel van het Finse Sanoma) al een aantal keren op onze Eenhoornendeur heeft geklopt om ons te vragen mee te helpen om hun lesprogramma’s aantrekkelijk te maken dmv verhalen. Van relatief kleine projecten tot prestigieuze reuzenprojecten als Familie Pluym (conceptontwikkeling, verhaallijnen, characterontwikkeling). Nog trotser omdat Malmberg toch wel  één van de vier marktleiders is van educatieve uitgaves in Nederland.

 

Niet alleen een nieuwe educatieve opdrachtgever van de FAT*Unicorns, Squla wordt ook gezien als een relatief nieuwe en innovatieve speler in het educatieve speelveld. Terwijl de ‘Big Four’ zich primair richten op de scholen zelf, verzorgt Squla op online platform thuis-oefenmateriaal voor meer dan 130.000 betalende abonnees en ongeveer 600.000 geregistreerde gratis gebruikers in Nederland. Hoe FAT* is het dan dat de FAT*Unicorns nu Squla mogen helpen om met onze verhalen leren nóg leuker te maken?

 

 

Het is een stukje rijden vanuit onze homebase Utrecht maar dat hebben de dikke eenhoorns er graag voor over. Supertrots dat de Fat*Unicorns sinds kort ook Noordhoff Uitgevers uit Groningen als klant mogen rekenen! Samen met de collega’s van Noordhoff werken we keihard mee aan verschillende educatieve producten van de grootste educatieve uitgever van Nederland. Hoe FAT is dat?

Foto: Mirjam van den Berg

FAT*Unicorns en Educatie

De FAT*Unicorns hebben wat met onderwijs. Niet gek natuurlijk; hoe FAT* is het om leren door middel van waanzinnige verhalen aantrekkelijker te maken voor kids en tieners?

FAT*Unicorns,  Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht, The Netherlands +31 (0)30 2270 315